Lahko Zadah iz ust ali zadah izvira iz vnetje sinusov?

halitosis and sinus
halitosis and sinus
Pogosto omenja kot Zadah iz ust, je slab zadah povezana s številnimi težavami, med njimi težave s sinusi. Prvič, te vrste anaerobnih bakterij ne morejo obstaja v votlin, čeprav lahko hlapne žveplove spojine, ki jih nudijo prehod v sinusni poti. Vsakič, ko nekdo ima okužbe sinusov, eden izmed tipičnih znakov in simptomov je ekstremni sinusni glavoboli, zaradi pritiska bakterijske okužbe sinusov.


V primeru, če ne bi bilo te vrste močnih glavobolov, verjetno nimajo okužbe sinusni. Dejstvo je, takoj ko pacient ima zelo veliko količino te vrste anaerobnih bakterij, gredo za proizvodnjo vprašanje ali ponudnikov proteinov, kot so sluz, sluz, ki izprazni določa notranjo stran vrat v območju, kjer ti obstajajo vrste bakterij. Po drugi strani pa, če imate vprašanja, sinusov, odvečno sluz in pocejanje, v tem primeru se to lahko dajo svoj slab zadah celo veliko slabše. Iz razloga, da so beljakovine v funkciji sluzi kot preskrbe s hrano škodljivih bakterij.

Zadah iz ust od okužbe sinusov


Zadah iz ust, povezane z vašim sinusov, ali nosnih poti, se pogosto zgodi, ko se sinusi zamašijo, ki temelji na pravno sredstvo zemljišč. Povezani simptomi lahko vključujejo nižjo sposobnost, da vonj in okus, boleče zobe in tudi čeljusti, kašelj, težave z vdihavanjem in izdihu, umazanega izločanje iz nosne področju kot tudi v grlu, bolečine in občutljivost v regiji obraz skupaj z bolečo grlo. Slab zadah, skupaj s to vrsto simptomov pogosto kaže na obstoj okuženih nosnih poti, ali sinuzitis.

Bolniki so bolj verjetno, da vzpostavi trajno vnetje sinusov in pripadajoče Zadah iz ust, ko imajo netipične nosne dele, nekateri razmeram na primer gastroezofagealni refluks, avtoimunski sistem motnjo na primer cistično fibrozo, alergija na aspirin ali kakršno koli obliko zdravstveni problem, ki vpliva sinusov, kot alergijske reakcije in visoke vročine. Pogoste stike z okoljskimi kontaminanti, na primer dim od tobačnih izdelkov, lahko tudi poveča možnost za razvoj slabega zadaha, povezano s težavami s sinusi ali vnetje sinusov.

 Ukvarjanje s slab zadah iz sinusov


Zmanjševanje Zadah iz ust je povezan s sinusi je odvisna ukvarjajo s primarno težavo, posebej sinusitisa. Zmanjševanje hudo vnetje sinusov običajno zahteva uporabo predpisal zdravnik, ali trgovina kupili dekongestiv, ali celo antibiotikov v ekstremnih razmerah. Lajšanje trdovratne sinusitis lahko vključuje hramba ločeno od skupnih dražečih in reakcijskih vzroki alergijskih z uporabo kapljic za nos ali pršila za nadzor težave in uporabo vlažilci in tudi topli obkladki za zmanjšanje neugodja in vzdrževanje zrak vlažen. Za kronično vnetje sinusov, vam predlagamo, porabijo veliko vode, dobili veliko počitka in dvignete glavo, medtem ko počiva spodbuja beg vaše sinusov in zmanjšali zastoje.

Z uporabo kovnice in žvečilne gumije je samo še za masko Zadah iz ust. Če želite znebiti slabega zadaha iz ust, morate osredotočiti na bistvo. Veliko naravnih domačih slab zadah sredstva je mogoče najti za reševanje in ustaviti Zadah iz ust od sinus drenažo. Lahko uporabite Neti pot za ustrezno odvajanje, hidrate in izpirajte sinusni votline. Najdi Neti pot iz drogerijo in naj ga da uporabiti nekajkrat vsak dan zmanjša zatekanje izcedka. Mešanica skodelico ogrevano pitne vode z pol čajne žličke morske soli in mešaj, dokler se vse soli pravilno raztopi. Put mešanico v Neti lonec. Postavite Neti lonec na nosnico nad Pomivalno korito. Nagnite glavo, tako materiala izkupička prazni Neti v nosnico. Pusti soli mešanica za premikanje popolnoma vse skozi celotno votlino in izprazni v drugo nosnico. Blow nos nežno in ponovitev metode na hrbtni strani.

Mlečne izdelke v skladu s pravno sredstvo zemljišča so med izmed najbolj groznih jedi in pijač za uporabo, ko ste bori z Zadah iz ust rezultat razrešnice sinusov. Mlečni izdelki se dogaja, da spodbudi nastajanje sluzi po telesu. Izogibajte se izrazito predelanih sladkorjev, na primer visoko žitni sirupi in tudi jedi, bogatih z sladkarijami. Sladkor lahko poslabša sinusni votline in povzroča človeško telo za ustvarjanje dodatnega sluz. Nekatera zrna na primer pšenice ali soje so prav tako pametno, da se izogibaj, saj vodi do razvoja sluzi. Izpiranje je eden izmed najbolj zanesljivih metod za odpravo bakterij razvoj v zadnji del grla. Izkoristite grenivke ekstrakt semen, pomešanega z ogrevano pitne vode in morske soli za odpravo bakterij in kontaminacijo, medtem ko pomirja bolečine v zadnji del grla. Zmešajte eno skodelico ogrevano pitno vodo s pol čajne žličke morja sedel in štiri kapljice grenivkinega ekstrakta semen. Mešanica ustrezno, da se zagotovi, da so vse komponente ne raztopi. Bodite na polovici tekočino in sperite in grgranje za eno minuto. Spit proč sredstvo po koncu minuto. Počakajte približno štirih minut, potem pa še enkrat.