Ustavi se in pozdravi pocejanje pred povzroča Zadah iz ust ali slab zadah

post nasal drip
post nasal drip
Zavedamo se, da so proteini iz verig aminokislin, ki imajo pogosto žveplovih spojin. Ko bolnik pocejanje, sluz kaplja in plašče hrbta jezika in tudi v grlu, ravno tam, kjer obstajajo bakterije. Običajno ne zazna sluzi iz nosu, ker združuje s slino in tudi kaplja neškodljiv navzdol grlu, ki se malo zaužije malo in nenehno čez dan.


Ker je sluz sestavljena iz povezanih delov beljakovin, bakterije imajo področju dan, slabša te vrste beljakovin v Vonja ustvarjanju slab zadah ali Zadah iz ust in tudi grenkih žvepla obliki snovi. Zmogljiva antihistaminiki ne pomagajo, saj sušenje Reakcija antihistaminiki dodatno povzroča težavo z zmanjševanjem količine kalčkov nadzor sline. Presežek sluz lahko pridejo ven sprednji del nosu kot izcedek iz nosu. Kadarkoli sluz zaide na hrbtni strani nosu do grla, je znano kot pocejanje.

Kaj lahko povzroči pocejanje?


Presežek generacija sluz, ki povzroča zatekanje izcedka je več možnih vzrokov, kot so:
  • Prehladi.
  • Gripe.
  • Alergijske reakcije.
  • Sinusov bakterijska okužba ali vnetje sinusov.
  • Objekt je zaljubljen v nosu.
  • Nosi otroka.
  • Posebne zdravila na recept.
  • Oddaljil septuma ali morda kakšno drugo anatomsko stanje, ki vpliva na sinuse.
  • Spreminjajoči se vremenski pogoji fronte, mrazu ali ekstremno suhost v zraku.
  • Prehrana za primer, vroče in začinjene hrane povzroči gibanje sluzi.
  • Plini iz kemičnih snovi, kozmetike, pralnih produkti, dim, ali morda nekaterih drugih dražila.


Pocejanje po korektivnih kopnem, lahko zelo enostavno izdelavo Zadah iz ust in je dejansko gotovo eden od glavnih razlogov za slab zadah na otroke. Tako kot smo trdili, preden so bakterije, ki proizvajajo vonje za slab zadah, da sama doma na zadnji strani jezika. Ker je kemijska sestava pocejanje ima proteinov narejene iz aminokislin cisteina in tudi metionin, bakterije poslabša te vrste beljakovin v vodikov sulfid, srhljivih jajc vonja in tudi metil merkaptan, vonj, ki se uporabljajo nogavice. Enako kemijsko dejavnost nastopi, ko bolnik ima temperaturo ali boleče grlo, ki je pogosto znana kot bolniški vonja.

Znaki in simptomi pocejanje



Pocejanje ustvarja dražeč občutek, zaradi česar ga želite pogosto jasno grlo. Iz razloga, da je občutek tekočine v grlu oteževalne in nosi vnetne sestavine, pocejanje tudi lahko povzroči kašelj, ki je ponoči pogosto poslabša. Pravzaprav, pocejanje je ena najbolj tipična razlog za trdovraten kašelj. Presežek sluz teče po grlu, lahko dodatno povzroči, da se počutite hripav in proizvodnjo boleče grlo.

Usta breathers so bolj ogroženi za slab zadah, podobno kot snorers. To je res, ker sile zraka stalno suši ustno površino tkiva in jezika, ki prekinja obrambe s slino nudijo. Eden od vzrokov za slab zadah in priključenim nosne malodor, je zunanja oblika ujeta v nosu. Na srečo so te vrste situacij skoraj vedno omejena na majhne otroke, upajmo. Te vrste tujki lahko razlikujejo od obrokov težke kroglice. V primerih slabega zadaha v mlade otroke po odpravi zemljišča, je priporočljivo, da najprej pogledaš na nosnih poti za zagotavljanje teh niso blokirane. V veliko bolj neobičajne razmere, so lahko nezadostna zaužitju premajhen predmetov ustvarjajo lokalne bakterijskih okužb pri zgornjih dihal, ki proizvajajo oralnem malodor brez najbolj značilnih simptomov našel.

Dodatne tehnike lahko poskusite zdraviti pocejanje vključujejo:
  • Uporaba sluz umikajo predpisana zdravila.
  • Z uporabo slane nosnih sprejev ali morda nosno namakanje za čiščenje neželeno sluz, škodljivih bakterij, alergenov delce, kot tudi druge oteževalne elemente iz sinusov.
  • Vklop zamrzovalnikom ali vlažilcem za izboljšanje vlažnosti v zraku.



Za tiste, ki imajo alergijske reakcije, metod zmanjševanja vaši sprožilci vključujejo:

Varovanje vaše žimnic in prevleke za vzglavnike z Protiprašni zaščite.
Izpiranje vse posteljne prevleke, prevleke za blazine in posteljo žimnico zajema pogosto v topli vodi.
Brisanje prahu in tudi čiščenje na redni osnovi.