Zadah iz ust ali slab zadah vzrokov, Naučite se, kako bi rešili ta problem

Halitosis
Halitosis
Ta spletna stran je vse o Zadah iz ust, splošno znan kot slab zadah, in vsakdo lahko razvije ne glede na to, kako sistematično ona ali on skrbi za svoje zobe kot tudi splošno zdravje. Zadah iz ust ni nevaren zdravstveni problem, ampak, da je sposoben, da bi vsakega posameznika, da se počutijo neprijetno v družabnih dogodkih, privede do psihičnega stresa in zmanjšujejo samozavest osebe.


Skoraj vseh primerih neprijeten zadah ali Zadah iz ust in tudi težave okusa vsebujejo nekaj anaerobnih žvepla ustvarjanje bakterij, ki obstajajo pod površino svojem jeziku, v grlu, in pogosto v svoje mandeljne, v primeru, da še vedno imajo tonzile. Te vrste bakterij odzivajo na spremembe v svojem okolju z ustvarjanjem Vonja in grozno okusom hlapne žveplove spojine. Edina zanesljiva rešitev, da se znebite slabega zadaha ali Zadah iz ust bi bilo, da popravi svoj trenutni oralnem naravno okolje, da se zagotovi, da je bistveno manj koristno za proizvodnjo in ohranjanje hlapnih žvepla spojino ustvarjalo bakterije, ki povzročajo slab zadah in tudi grozno okusa usta.

Več problemov, ki vodijo do slabega zadaha ali Zadah iz ust, so:
  • Suha usta ali pomanjkanje sline
  • Heavy slina
  • Zobna gniloba ali parodontalna pogoj za primer gingivitis
  • Ekstra sluz v grlu
  • Proteze in mostovi
  • Pocejanje
  • Prehrana ujet med zobmi
  • Načrt prehrane bogata z beljakovinami
  • Kajenje cigaret
  • Sinusitis
  • Alkohola v pijačah ali izredno v vašem ustno vodico
  • Hormonske spremembe
  • Bronhitis ali morda pljučnica
  • Zdravila na recept, ki imajo suha usta kot neželeno anti depresivov učinek, hipertenzija zdravilNosni polipi
  • Zgodovina diabetičnih vprašanja
  • Ekstremno uporaba klasičnih peroralnih raztopin, ki vsebujejo alkohol, in tudi natrijev lauril sulfat


Verjetno se sprašujete, "Kaj pa česen in sir? Točno to, kar se bakterije narediti z Zadah iz ust sem imel, ko sem porabijo mehiško hrano? "Realnost je, da je žveplo dodatno razlog v situacijah, Zadah iz ust posledica hrane neprijetnih vonjav. Čebula, česen, kakor tudi druge začinjene jedi imajo veliko žveplovih spojin, pogosto imenovane merkaptanov, ki se zgodi, da je izredno vonja. V bistvu, glede na pravno sredstvo zemljišča po odpravi zemljišča skoraj vsi primeri pravega neprijeten zadah ali morda težave okusa ali Zadah iz ust kot mnoge ljubezni, da se sklicuje na to, kot, vključi koristne bakterije in se ne sme obravnavati z antibiotiki.

Zadah iz ust nikoli ne bo posledica vašega prebavnega sistema


Očitno ne, ni nobenega stežaj odprta cev, ki povezuje črevo, tanko črevo in trebuh požiralnikom in iz vaše ustne votline. Imate ventile, mišična vlakna, krožne mišice, ki običajno nadzira zoženje naravnega toka telesa ali v odprtino in ki loči, kot je potrebno za običajno fiziološko deluje pravilno, in tako naprej. Da ohranijo porabljenih obrokov v ustrezni lokaciji. V primeru, da burps bolnika ali proizvodnjo plina glasno iz trebuha skozi usta pogosto, da slab zadah ni ravno tisto, kar se zdaj pogovarjamo. Ki bi lahko uspeli. Ampak, obstaja veliko posameznikov, ki imajo težave razlikoval med zadah izvira iz grla in tonzil regiji in vonja, ki izvira iz prebavnega sistema, ki je zelo pomembna. Zadah ali Zadah iz ust je posledica anaerobnih žvepla ustvarjanje bakterij, ki običajno obstaja pod površino jezika kot tudi v grlu. Te vrste bakterij, ki naj bi bili tam, saj pomaga ljudem pri prebavi hrane, ki jih slabša beljakovine prisotne v posameznih živilih, sluznica tekočin ali tekočine s sluznico sesalcev sprosti, kri, kakor tudi na obolele ali so morda razčlenjene ustno tkivo masa. V posebnih okoliščinah te vrste bakterij začne upadati beljakovin na zelo visoki hitrosti. Te vrste kriznih snovi v številnih primerih so znani kot hlapnih žveplovih spojin, v kateri je nestanovitna, ki navesti izhlapevanje hitro, ki natančno ponazarjajo njihovo sposobnost, da takoj žalijo druge posameznike z Zadah iz ust.

Vsak človek na planetu nosi enako skupino bakterij v svoji ustni votlini. Ne morete dobiti slab zadah od druge osebe, tudi s poljubljanjem. Ker so pomemben del našega vsakdanjega ustnega vegetacijo, ne boste mogli povsem znebiti vse od njih iz vaše ustne votline, ne z jezikom strganju, ne z antibiotiki in tudi ne z izpiranjem, ki obljubljajo, da odstranite bakterije off jezika . Samo klinično potrjena in klinično uspešna tehnika zaustavljanja Zadah iz ust je zgolj z usmerjanjem sposobnost bakterij za ustvarjanje hlapne žveplove spojine in tudi s preoblikovanjem hlapne žveplove spojine v ne vonja, kot tudi ne z aromo naravne soli. Govorimo o bakterijah, je gotovo ena bolj neizpodbitno dejstvo, da se morate zavedati, glede teh vrst bakterij. Oni so kategorizirani kot anaerobno, kar dejansko pomeni brez kisika. Uspevajo v okolju, v katerem je kisik ne obstaja. To je razlog, da ne morejo živeti na površini jezika. Živijo med brbončasta vlaken, ki tvorijo jezik.