Zadah iz ust prijatelji - Živila, ki vaš Slab zadah slabše

food and bad breath
food and bad breath
V primeru, da vaša zobni sanitarij je odlična, si umila zobe dvakrat dnevno, nitke en čas vsak dan, in očistite svoj jezik, lahko vaš Zadah iz ust je povezana z vaši dnevni prehrani. Nekateri obroki so lahko onesnaži dih za nekaj ur in vodi do slabega zadaha na druge načine. Česen in čebula že imajo močne hlapne spojine sladkor, znan kot merkaptanov, ki jih porabijo v bistvu dodaja veliko več vonj, ki bi lahko občasno gredo v pljučnem tkivu in krvni obtok.


Mleko in mlečni izdelki, kot tudi skoraj vsak drugi mlečni izdelki so pogosto težave za veliko ljudi. Količina maščobe ni pomemben, zato malo maščobe, mlečni izdelki, je enako tako težko, kot maslo. Če se zgodi, da se ne prenašajo laktoze, ne smete zaužiti, ali piti te vrste mlečnih izdelkov. Ker je vaš prebavni sistem jim ne more obdelati pravilno, so predstavljeni bakterije za dolgo časovno obdobje. Morska hrana bogata z beljakovinami. Kot veliko posameznikov porabijo veliko dieto ribe, realno so sposobni, da ne bo težav celota veliko slabše. Kava nosi velike količine kislin, ki povzročajo škodljive bakterije hitreje razmnožujejo in proizvajajo grdo okus za večino posameznikov. Praktično vsak kisle vrste obrokov to. Zeliščni čaj je veliko boljša možnost.


Očitno je, da vsi vedo, da česen in čebula se bomo pripraviti Zadah iz ust. To je posledica dejstva, da Vonja molekule v česen in čebulo so v resnici žveplovih spojin, ki ga sami. Žveplo, je metoda naravni proizvajajo vonj. Prehrana, ko sedi ven preveč časa se dogaja, da zgnije. To vedenje je zaradi anaerobne bakterije slabših proteinov v tem posebnem obroku. V mlečnih izdelkih, vonj po slabih mlečnih izdelkov je posledica sorodniki mikrobov, ki proizvajajo slab zadah. Enaka analogija velja za meso ob sedi ven dolgo časa. Najdete štiri vrste živil, ki lahko vodijo v vzpodbudo žveplovega ustvarjanja. Vsak od vrste Spodaj stimulativno vpliva na bakterije:


Sušilna sredstva vaš zadah slabše



Najbolj znana sušenje sestavina obrokov, je alkohol. Alkohol je očitno, da je temelj vsakega odraslega pijač za primer pivo, belo ali rdeče vino, kakor tudi žgane pijače. Uporablja se lahko na žalost v ustna voda, v kateri ustvarja le pogoj močnejša. Alkohol je znan kemično kot sušilnim sredstvom. On je pogosto zaposleni v laboratorijih, da se posuši do težko priti do mesta, v ocenjevalnih cevi in ​​čaše. Enak rezultat se pojavi v ustih. Poleg tega so alkohol najdemo v tistih starih ustne vode slog ne uporablja za odpravo kakršnokoli bakterij, razen, da se zagotovi, da se pojavi privlačna ustna voda na prodajnih policah. Preprosto zato, ker so sintetične arome in senčenje snovi, morajo uporabiti netopne v pitni vodi. Čeprav tobačni izdelki vsekakor niso živilski izdelki, tobak za kajenje je najbolj verjetno najbolj učinkovita rešitev, da se posuši vaše ustno votlino, z alkoholnimi pijačami na drugem mestu. Ko kadijo, je zagotovljeno, da imajo Zadah iz ust.


Bogate beljakovinske obroke vaš Zadah iz ust slabše



Mlečni živilski izdelki so znani za izdelavo slab zadah. Veliko ljudi po vsem svetu, ne more prebaviti laktozo beljakovin v mlečnih živilskih proizvodov. Rezultat je kopičenje aminokislin, ki se hitro pretvorijo v hlapnih žveplovih spojin, ki jih anaerobnih škodljivih bakterij, ki se nahajajo na površini jezika. En drug problem, na srečo redko, se nanaša na posameznike, ki imajo pomanjkanje sposobnosti za obdelavo posebne beljakovine prisotne v fižol. Ta motnja je znan kot trimethylaminuria ki je znana tudi kot vonj motnje rib, zaradi dejstva, vonj ustvarila je primerljiv z propadajočega rib. Vonj vsebuje žveplove spojine, in tudi dušikove elemente. Posamezniki s tem problemom se izognili fižol kot tudi druge bogate živilskih proizvodov beljakovin.


Sladkorji vaš zadah slabše



Ali ne bi bilo fantastično, če bi morda boste mogli odpraviti Zadah iz ust, ki jih žvečil kovnice? To je točno tisto, kar bi proizvajalci met rad, da tako misliš. Kovnice, kot tudi druge postavke enake Sorta, poskušajo preslepiti skupnost v razmišljanju, da je močan, okus v ustni votlini, ki ustreza dobroto svojega dihanja. Ko menijo, da je za trenutek, dejansko ne zveni prav. Z uporabo močnih mete arom, okus prijatelji poberem kovnice kot okus. Po drugi strani pa mete imajo dve obliki sladkorjev, ki se zgodi, da je energija za škodljivih bakterij podvajati in proizvajajo veliko več žveplovih spojin. Poleg tega se lahko različne bakterije sprejmejo sladkorjev in ustvarjanje glikanom sklope, ki se pogosto končajo vodi do gostih depozitov zob plaka na sklenino in tudi okoli dlesni. To se kaže v zobno gnilobo in parodontalne stanje ne omenjam, slabše dih primerjavi ko ste začeli. Vendar, ker si ne more zaznati svoj slab zadah, preprosto nadaljuje veselo skupaj s to fantastično močnim okusom mete v vašem ustni votlini, medtem ko nekateri v vašem območju, so varnostno proč od okrepljenega Zadah iz ust, odmrlih zob in dlesni krvavitev.


Kisla živila glede na odpravo zemljišča vaš Zadah iz ust slabše


Nekatere kisla živila, morate pogledati ven, so:

Kofeinskih napitkov, vsaka brez kofeina in standardni imajo kislin
Paradižnikov pijača
Vse agrumov pijače: pomarančni sok, sadje, ananas sadni sok, sok grenivke



Vzrok zakaj kisla živila so problem zaradi načina bakterije odzove na kislem okolju. pH je fraza prikažemo na kislost okolici. Ustne votline imajo standardno pH 6,5, ki je v območju kisline. Zavedamo se, da kisline pomagajo bakterije dvojniku veliko hitreje.