Slab zadah detektor, tehnike za vzpostavitev Zadah iz ust

Halitosis detector
Halitosis detector

Kako lahko ugotovite, da ste imeli Zadah iz ust?


Prav ta dvom, ki nas pogosto pomisli, če bomo čist vonj ali kako drugače. Ob Zadah iz ust je razlog za znatno stresa in tesnobe, kot je ne bi zavedali. To absolutno ni prijetno bitje z drugimi starši in nimajo samozavest, da spregovorijo in imajo dober smeh. Točno, kako ste lahko preverili svoj dih? Veliko vprašanje.


To je pravzaprav zelo težko vonjem svoje dihanje, ki ga hkrati izdihu in Cupping roke do nosu območju in vonjem. Človeško telo je ustvarjen na ta način, da niste sposobni zaznati svoj vonj po tem. To je proces, znan kot prilagajanja in da je ključnega pomena, da se zagotovi, da lahko enostavno vonj druge stvari poleg nas.

Pred nekaj tehnik, ki temeljijo na pravno sredstvo zemljišč, s katero se lahko ugotovi prisotnost Zadah iz ust:

  • Zbadanje zgornji površino jezika z malo bombažna tkanina gazo in po tem vonjem tem. Poleg tega, če opazujemo rumenkasto razbarvajo na naravno bombaža, je verjetno, da je zelo visoka sulfid tvorba stopnjo.
  • Ena metoda za testiranje, če obloga na jeziku vodi nikakršne težave bi bila, da strgati z jezikom žlico. Zadržujejo le nekaj sekund za tekočine izhlapi, potem tisti, ki ga lahko zaznamo. V primeru, da zunaj sloj je veliko več kot dvanajst ur, ki jih boste imeli bakterijsko zlom v zunanji plasti zato boste biti sposobni to pomenu. Posamezniki z nosnim kapljanjem se dogaja, da imajo tudi oblogo na svojem jeziku, če pa je ta plast izloča vsakih dvanajst ur, v tem primeru zunanji sloj ne bo vonja.
  • Ližejo hrbtni strani roke. Pustite, da se posuši približno petnajst sekund, po katerem se lahko vohaš. V primeru, da opazite vonj, imate morda slab zadah problem, saj so žveplove soli iz jezika postavi na zadnji strani roke.
  • Pritisni malo zobne nitke med svoje zadnje zobe, še posebej v mestih, da bi lahko dobili obrok zaljubljen potem vonj zobno nitko. To je lahko ilustracija stopnjo diši drugi ljudje lahko morebiti občutek.
  • V primeru, da so nekateri obroki spremeniti okus, je lahko prav signal, ki so bili oblikovani žveplove spojine. To se ponavadi zgodi, ko z uporabo alkohola pogon ustne vode, porabo mlečnih živilskih proizvodov, uživanje alkohola, ali morda po dolgotrajnih sladkih živil.
  • Zavzame stališče obrnjeno zrcalo in nato držijo jezik zunaj toliko kot dosegljivo. V primeru, da opazite, da je zelo nazaj jezika belkasta, je to lahko znak, da ste dejansko imajo Zadah iz ust.
  • Lahko zaprosi za mnenje nekoga, ki jih lahko odvisna. Lahko jih prosite za pregled dih nekajkrat vsak dan od slab zadah sprememb čez dan.
  • Iščete telesnih kretenj od drugih ljudi, da se pogovarjajo s, je zelo slab znak za Zadah iz ust. Predlogi so na splošno: posameznik mel svoj nos območje, ko govorite, nekdo oddaljuje kadarkoli govoriti z njimi, ali pa morda predlog met ali žvečilni gumi. Ta pristop se ne sme jemati kot znak za slab zadah motnjo, dokler niste sposobni za potrditev vprašanja z enim ali več dodatnega testa prej omenjeno.