Waterpik voda Flosser - Nasveti za uporabo pobiranja vode oralnem IRRIGATOR

water flosser
water flosser

Kaj je waterpik


Obstaja veliko načinov za ohranjanje zdrave zobe in tvoj nasmeh lepa. Najbolj znane metode, ki jih ščetkanje in nitkanje tudi svojo zobno sklenino, ki uporablja ustno vodico in obiščete zobozdravnikom na redni osnovi. Vendar obstaja še en izdelek, ki ga je treba uporabiti, da se bo zelo koristilo, usta. To je znano kot oralno IRRIGATOR ali vodo Flosser, in to veliko bolj temeljito dela v primerjavi s tipično zobne nitke. Ustni irrigator znan tudi kot zobni vodnim curkom ali pick vode je dom zobozdravstveno oskrbo orodje, ki omogoča uporabo tokom vzbujanja vode za zmanjšanje zobne obloge in delci hrane med zobno sklenino in pod parodontalne linijo in dvig dlesni trdnosti.


Waterpik preprečuje zmožnost anaerobne bakterije, da se držijo na površino zoba, preden so dosegli kritično maso, kar pomeni začetek parodontalne pogojem, gingivitis, in Zadah iz ust. Waterpik ponuja izboljšano odstranitev zobnega kamna in bakterijskih delcev. Waterpik zaposluje tehnoloških inovacij, da odstranite zobne obloge, zobnega kamna in bakterij umazanijo zob sklenino in ven iz pod parodontalne črto. Trenutno nobena druga orodja so sposobni, da to storijo.

Tukaj je osnovni opis o tem, kako waterpik nudi optimalno stopnjo ustno higieno. Ker je veliko škodljivih bakterij opravljajo svojo senčno delo pod parodontalne črto, bi bila edina rešitev za zdravljenje vir problema je, da začne svojo okolico. Te vrste anaerobnih škodljivih bakterij, povezanimi s tistimi, ki vodijo do Zadah iz ust, lahko brez težav dobili v periodontalni voda in med zobne sklenine, ki lahko povzročijo periodontalno stanju in gingivitis. Takoj, ko so tam, bodo začeli hitro posnema in bo takoj izdelavo zobne obloge v prisotnosti vseh vrst sladkorja, kakor tudi druge vrste jedi, na splošno beljakovine v mlečnih prehrambenih izdelkov, mesa, in tako naprej. Žveplove spojine, ki jih ustvarjajo, ima kemijsko vpliva na obzobnih tkiv, ki dovoljuje, da postane porozna in omogoča nekatere druge škodljive toksine, da se v dlesni. Kakor hitro so ti nesnaga vstopita v tej regiji, po odpravi zemljišča začnejo povzročijo vnetje dlesni, obzobnega stanje, zmanjšanje kostne mase, ohlapne zobe in posledično izgubo zob. Ta ponižujočega napredovanja se lahko izognemo z uporabo waterpik.

Tudi bolniki z zobozdravstveno delo, na primer oporniki, mini zobnih vsadkov in zobni mostovi, lahko odvisna od čistilne sposobnosti za Waterpik. Svoj jezik čistejše namig prav tako pomaga osvežili dih z odpravo škodljivih bakterij iz jezika. Znebite se škodljivih bakterij iz krajev, ki ščetkanje in uporaba zobne nitke niz nimajo dostopa za briljantno nasmehom.

8 Nasveti za uporabo vašega Waterpik



Za tiste, ki imajo občutljive zobe na mraz, napolnite rezervoar za vodo na waterpik z ogrevano vodo

Nekaj ​​posameznikov mogel najti breme, da morate ustaviti sredi čiščenja napolniti rezervoar za vodo pa je postopek dejansko hitro in enostavno. Napolnite dodaten kozarec z vodo, tako da lahko napolni rezervoar za vodo truda, če bo zmanjkalo, preden konča svoje vode zobne nitke. Poskrbite, da ostanejo proč od dotika tesnilo za preprečevanje uhajanja, da se zagotovi, da rezervoar poteka tesen. To res ne bo preveč vode, da bi zapolnili to rezervoar za vodo.

Ustna voda bi se lahko dajali v posodo, z ali brez vode. Bodite prepričani, da zaženete pitne vode v celotnem rezervoarju po delu z ustno vodico odstraniti lepljive ostanke.

Začnite z nizko nastavitev, in nato napreduje navzgor čez nekaj časa. To se bo postopoma zaostritvi dlesni, in zmanjšati krvavitev zaradi previsokega tlaka vode. Ena je najšibkejši in deset je najmočnejši, jaz bi priporočal izbiro 3-4 za začetek in poveča moč, ko boste pridobili več poguma. Pritisk izbiranje je natančna in občutljiva, in ljubim vrtljivi spin zarezo na pik.

Izperite vse nasvete s toplo vodo po uporabi, in prav tako vodijo pokrov odpre na rezervoarju, da se posuši na zraku. Lahko tudi usahnil notranjost rezervoarja z majhno brisačo. To se dogaja, da zmanjša škodljive bakterije v razvoju v posodi.

Pomembno je, da se da waterpik na varnem mestu, kjer bi poplave biti manj vprašanje, ali izpraznite rezervoar za vodo, ko ni v uporabi.

Ne preskočite Za umila zobe. Waterpik vključuje zobna konico. Vas prosimo, da ga uporabljate z zobno pasto ali pa morda ne. Zobna ščetka konica je zaposlen na enak način kot ročne zobne ščetke. Velik napredek je dejstvo, da voda prihaja s pomočjo konice hkrati, ko si umila zobe. Pravzaprav ne izkoristijo zobno ščetko konice, ker sem odkril poplavo vode med umivanjem. Po drugi strani pa v primeru, da naučiti metodo, lahko zmanjša dodaten korak pranje po ščetkanjem. Ni važno, kateri ga uporabljate, se prepričajte, da umila zobno sklenino vsaj dva krat na dan.

V primeru, da imate kakršnokoli preostalo vodo v rezervoarju, ko boste končali, da bi jo uporabljali za temeljito očistite okoli Pomivalno korito!


Do sedaj je moje dlesni in zobne sklenine so imeli koristi od naložb v waterpik. Ta izdelek je zanesljiva in lahko traja več let, če se zagotovi, da ostane v dobrem mestu proč od možnih elementov za prihodnje nesreče. Neverjetno naložbe v ustno nego.